بروزرسانی: 19 آذر 1404
خواص چای سیاه برای لاغری ، پوست و مو! | OkChay
خواص چای سیاه برای لاغری ، پوست و مو! | OkChay
اگر می خواهید چای خوش رنگ و خوش عطر داشته باشید، با این بخش از آشپزخانه نمناک همراه شوید تا طریقه دم کردن چای را بیاموزید. در ابن روش طرز تهیه چای ادویه دار عمانی را به شما آموزش می دهیم. 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب انار و یک چهارم فنجان (60 میلی لیتر) آب لیمو به مایع چای قبلی اضافه کنید. شعله را به میزان متوسط روشن کنید تا چای دوباره داغ شود.
- چای سانگ شامل اشکال کلاسوری (آزادبرگ) بود (برای حفظ خاصیت مطلوب و مورد نظر برای جامعه درباری)، اما شکل جدید پودری آن به وجود آمد.
- بعد از آن، ترکیب را از روی حرارت بردارید و مواد آماده شده را در لیوان مورد نظر بریزید.
- به همین دلیل، از قرار دادن چای کنار ادویه جات بپرهیزید.
- چای ایرانی از چای خارجی بهتر است زیرا چای ایرانی هیچگونه رنگ افزودنی، اسانس و مواد معطر شیمیایی ندارد.
این کار از بدن در برابر ابتلا به بیماری\u200eهای قلبی محافظت می\u200e\u200fکند. چای ماسالا برای لاغری، سلامت قلب، رفع التهاب بدن، بهبود هضم غذا و کاهش کلسترول بدن مفید است. برای آشنایی با فواید چای ماسالا، به مقاله خواص چای ماسالا مراجعه کنید و اطلاعات خود را در این باره تکمیل کنید. مضرات چای سیاه که باید قبل از مصرف بدانیم محبوب ترین نوشیدنی بین ما ایرانی ها، چای است اما نباید از عوارض چای سیاه غافل شد.
نکات مهم در نحوه تهیه چای دارچین
دارچین به طور کلی یک نوع ادویه به حساب می آید که از چوب های داخلی گیاه دارچین به دست می آید و در اصل بومی کشور هندوستان به حساب می آید، مثل 90 درصد دیگر ادویه ها که همیشه پای هند در میان بوده است. سرو چای در فنجان های مخصوص چینی هم از همین جا می آید. حتی می توان چای زنجبیل را بعد از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت و خنک کرد و مانند یک نوشابه سرد استفاده کرد. چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بکشد تندتر می شود. با حرارت ملایم دم کنید و سپس آنرا با عسل شیرین کرده و میل کنید. حالا می تونید ظرف حاوی زنجبیل و عسل و لیمو رو داخل یخچال نگهداری کنید.
ده تکنیک دم کردن چای خوش طعم که نمیدانستید
از قدیم گفتند نیمی از لذت نوشیدن چای، نوشیدن آن در ظروف چایخوری مناسب و شیک است. سرو چای در فنجان های برنجی، باعث شیک تر و تجملاتی تر شدن پذیرایی شما از مهمانان خود میشود و جمع دوستانه شما را صمیمی تر میکند. این مرحله علاوه بر تغییرات ظاهری در چای که باعث پیچ خوردن برگ چای می شود به آزادسازی بعضی مواد موجود در چای که باعث تخمیر چای شده و در عطر و طعم و کیفیت چای نیز مؤثر است منجر می شود. در کشور عزیزمان، چای ایرانی به صورت رسمی و ارتدکس تولید می شود و میزان کمی چای C.T.C نیز از هند و کنیا وارد می شود.